Direct naar de inhoud.

Omgeving

Onze B&B is gelegen in het mooie Drentse esdorp Weerdinge aan de rand van het Valtherbos, met het oude centrum van Emmen slechts op 2,5 km afstand en Wildlands Adventure Zoo op 3,4 km afstand. Vanuit onze B&B wandelt u meteen het Valtherbos in, met op 1,4 km afstand drie prehistorische Hunebedden. Er zijn veel mooie wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Bos en stad, wij bieden u het beste van beide!

In Emmen heeft u een ruime keuze aan restaurants en kroegjes waar u heerlijk kunt eten en borrelen. In ons dorp Weerdinge bevindt zich op loopafstand ook een sfeervol restaurant. Aan winkels in Emmen eveneens geen gebrek. Breng bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Wildlands, het Atlas theater, het Rensenpark, de bioscoop, of op vrijdag de grootste warenmarkt van Noord-Nederland.

In de zomer worden er veel festivals in Emmen georganiseerd zoals het Barrel Food Truck festival, Cest la Vie, Gouden Pijl, Alles Kids Festival en het Kinderkookfestival. Ook kunt u deelnemen aan de Drentse Fiets 4-daagse dat 1 keer per jaar plaatsvindt of maak een rondvlucht in een helikopter bij Heli Holland en bewonder onze mooie provincie van bovenaf.

Ook zijn wij enorm trots op het bijzondere natuurgebied Bargerveen dat in de omgeving van Emmen ligt. Het Bargerveen is een uniek natuurgebied van 2100 hectare. Een van de laatste nog overgebleven hoogveengebieden in Noord-West Europa. Een bezoek hieraan is echt de moeite waard. Goed te combineren met het Van Gogh museum in Nieuw Amsterdam.