Direct naar de inhoud.

Tarieven

De kamerprijs van zondag t/m donderdag bedraagt € 105,- per nacht en op vrijdag en zaterdag € 115,- per nacht in het hoogseizoen (1 maart t/m 31 oktober).

In het laagseizoen (1 november t/m 28 februari) bedraagt de kamerprijs van zondag t/m donderdag € 95,- per nacht en op vrijdag en zaterdag € 105,- per nacht.

Bovenstaande is inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt en vrij gebruik van de Finse sauna en exclusief toeristenbelasting.

Wilt u voor een langere periode bij ons verblijven met of zonder ontbijt, neemt u dan even contact met ons op voor een aangepast tarief.

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Vanaf 4 jaar betaalt u € 10,00 per nacht extra voor het bijplaatsen van het 1-persoonsbed en ontbijt.

Een babybedje en kinderstoel zijn op verzoek gratis beschikbaar.        

Indien u rechtstreeks bij ons reserveert betaalt u altijd de laagste prijs.

De gast is zelf verantwoordelijk voor een reis- en annuleringsverzekering.

Indien een reservering wordt geannuleerd door de gast, zijn de volgende bedragen verschuldigd:

Tot 15 dagen voor aankomst kunt u gratis annuleren. Bij annulering vanaf de 15e dag tot de 7e dag van aankomst betaalt u 50% van de huursom. Bij annulering vanaf de 7e dag tot de dag van aankomst betaalt u 80% van de huursom. Bij annulering op de dag van aankomst (welke om 00.00 uur begint), betaalt u de volledige huursom.